Fake news: investitorii străini nu sunt respinși de Guvern! #AntiFakeNews! - manicea.eu
Demontare Fake-News

Fake news: investitorii străini nu sunt respinși de Guvern! #AntiFakeNews!

Ziarul Financiar îl citează pe președintele AmCham România care spune că știe investitori străini care au fost respinși pe motiv că funcționarii din Guvernul României nu știu limba engleză. Știrea inițială: http://bit.do/fake-news-zf

Ceea ce afirmă Ionuț Simion este total neadevărat deci putem vorbi ori de rea intenție ori de faptul că este dezinformat deoarece la nivel guvernamental există mai multe mecanisme cu personal calificat care facilitează accesul investițiilor străine în România.

În cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat există o direcție care se ocupă numai cu atragerea Investițiilor Străine Directe care are site în Limba Engleză ce oferă absolut toate informațiile necesare- > http://investromania.gov.ro.

Mai mult de atât, Guvernul României are un instrument cu care poate atrage investitori atât din țară cât și din exterior și anume Parteneriatul-Public-Privat(PPP) aplicabil în absolut toate domeniile.

Activitatea acestor mecanisme din cadrul Guvernului României se materializează în rezultate foarte bune. Investițiile Străine Directe au crescut în România cu peste 47% depășind cifra de 1 miliard de euro. http://bit.do/investitiile-straine-au-crescut

Pe de altă parte, este de-a dreptul comic ce spune Ionuț Simion deoarece companiile serioase care vor să facă investiții majore într-un stat nu le discută la telefon ci merg la întâlniri cu oficiali din Guvern.

Share:

Leave a reply