Ipocrizia unui Presedinte! - manicea.eu
OpiniiPolitica

Ipocrizia unui Presedinte!

Atenție!!! Fractură logică la domul PREȘedinte Iohannis. În Noiembrie afirma tare și răspicat că Guvernul României nu este pregătit să-și asume Președinția Consiliului Uniunii Europene.

Zilele astea ne spune că România a reușit să închidă aproape 100 de dosare, aproape dublu decât au reușit alții. În nenumărate rânduri a criticat și acuzat Guvernul României că este incompetent și nepregătit.

Păi hotărâți-vă domnule Președinte, că nu mai merge! Vă știm părerea, nu mai încercați să o dați după colț că oricum nu aveți nici un merit, nu ați făcut decât să aduceți critici, atât în țară cât și în afara ei, nu aveți absolut nici o realizare în acest mandat, după doi ani de tăcere și plimbări ați început să jucați pe scena politică și ați făcut-o în cel mai urât, grotesc și prost mod cu putință. 90% din timpul petrecut la Cotroceni s-a axat pe distrugerea PSD prin orice modalitate pentru că nu vă lăsa să vă faceți de cap. Vă visați un Băsescu dar în realitate sunteți un alt Constantinescu eșuat care va pieri într-un colț întunecat al istoriei. Timpul o să demonstreze ce s-a aflat în spatele președinției dvs.

Nu încercați să vă cățărați pe buna gestionare a Președinției Consiliului UE pentru că nu ați mișcat un deget pentru toate aceste realizări! Este meritul celor implicați direct care au muncit! De la coordonatori până la cei mai mici funcționari, oameni pe care tu îi numeai cu aroganță nepregătiți.

Lasăți-ne! #BackToSibiu

Share:

1 comment

Leave a reply