Klaus Iohannis a mintit jurnalistii la Bruxelles!!! Guvernul PSD a muncit, el “a incasat” laudele. - manicea.eu
OpiniiPolitica

Klaus Iohannis a mintit jurnalistii la Bruxelles!!! Guvernul PSD a muncit, el “a incasat” laudele.

Aflat la Bruxelles, Klaus Iohannis a mintit jurnalistii sfidand absolut toti oamenii care au muncit pentru ca Romania sa aiba o Presedintie Rotativa de succes el nevand nici macar un merit.

“Puțini au avut așteptări foarte mari când am început Președinția, mulți se așteptau să fim mediocri, pe la mijloc, dar eu am luat foarte în serios laudele lui Donald și ale lui Jean-Claude”

a afirmat Klaus Iohannis in conferinta de presa sustinuta la Bruxelles alaturi de Donald Tusk si Jean-Claude Junker mintand cu nonslanta el fiind unul dintre primii sceptici la adresa Presdintiei Romane.

“Părerea mea este că nu suntem pregătiţi de aşa ceva.” – Klaus Iohannis, Noimebrie 2018. Link:http://bit.do/iohannis-romania-nu-este-pregatita

Scriam intr-un articol zilele trecute despre pozitia lui Iohannis vis-à-vis de Guvernul Romaniei crezand ca si-a atins maximul de ipocrizie dar m-am inselat.

Dupa ce a criticat pe unde a apucat Guvernul PSD-ALDE, dupa ce a facut tot posibilul in mandatul sau sa-i blocheze activitatea, acum cand se vad performantele acestui Guvern Iohannis pare ca uitat tot ceea ce a facut si se lauda nonsalant , zambind sfidator, cu realizarile de la Presedintia Rotativa a Consiliului UE condusa de “niste PSD-isti”.

Donald Tusk, președintele Consiliului European a avut numai cuvinte bune despre România, dar a greșit adresantul:

”Ați avut o președinție de succes, România a finalizat peste 90 de dosare. A fost o președinție foarte bună”

Și președintele Comisiei  Europene, Jean Claude Juncker, a declarat că România a reușit o președinție de succes la prima încercare de acest fel. sursa

Mareile intrebari, pe care cred ca si le pune absolut toata lumea sunt:

De ce Guvernul Romaniei, care a coordonat intreaga activitate a Presedintiei Rotative nu a fost invitat la Bruxelles? De ce Donald Tusk si Jean Claude Juncker nici macar nu au pomenit ceva de Guvernul Romaniei?

Asa cum ne-am obisnuit…nu vom primi vreun raspuns din partea lor la astfel de intrebari dar putem concluziona singuri ca din nou (a cata oara!?) este o actiune coordonata impotriva Guvernului PSD.

Share:

Leave a reply