Legea care o salva pe Alexandra a fost blocata de Iohannis, USR/PNL si ONG-urile lui Dide! - manicea.eu
Analize

Legea care o salva pe Alexandra a fost blocata de Iohannis, USR/PNL si ONG-urile lui Dide!

Legea care le-ar fi oferit politistilor atributii sporite si care ar fi salvat viata Alexandrei prin prisma faptului ca acestia ar fi putut intra in locuinta criminalului fara a astepta decizia procurorului care a dat ordin sa se astepte ora 06:00 a fost blocata in nenumarate randuri de Iohannis, USR/PNL si ONG-urile lui Dide!

Articolul 38 din Proiectul de Lege – PL-x nr. 254/2019 pentru modificarea Legii nr. 218.2002:

La articolul 38 se introduc şase noi alineate, alineatele (2) – (7), cu următorul cuprins: (2) Poliţistul este îndreptăţit să pătrundă, în orice mod, într-o locuinţă sau într-un spaţiu delimitat ce aparţine ori este folosit de o 15 persoană fizică sau juridică, fără consimţământul acesteia sau al reprezentatului legal, pentru: a) a salva viaţa sau integritatea corporală a unei persoane, dacă există indicii că în acel spaţiu este o persoană aflată în pericol;

Proiectul de Lege PL-x 254/2019 pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul sigurantei publice a fost depus la Camera Deputatilor de catre Florin Iordache si Carmen Dan in calitate de initiatori!

AICI poate fi urmarit parcusul Legislativ al Proiectului PL-x nr. 254/2019 iar AICI poate fi citita Expunerea de Motive

Proiectul de lege a primit PATRU avize favorabile!

  • 29.03.2019 – CONSILIUL LEGISLATIV – poate fi citit AICI
  • 02.04.2019 – CONSILIUL ECONOMIC SI SOCIAL – poate fi citit AICI
  • 25.06.2019 – RAPORT COMUN – Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi si de la Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională – poate fi citit AICI

Guvernul Romaniei a sustinut adoptarea acestei initiative legislative printr-un punct de vedere!

  • Punctul de vede al Guvernului Romaniei – poate fi citit AICI

Camera Deputatilor a adoptat LEGEA in data de 03.07.2019 cu o majoritate larga:

  • voturi „PENTRU” – 173
  • voturi „IMPOTRIVA” – 82
  • „ABTINERI” – 6
  • „NU AU VOTAT” – 1

Cu toate acestea, Klaus Iohannis, USR/PNL, Dide si ONG-urile lui au ales sa blocheze legea prin orice mijloace!!!

Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei a formulat o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul sigurantei publice, transmisa Presedintelui CCR Valer Dorneanu! Sesizarea poate fi citita AICI!

Adevarata BOMBA vine acum!!!

Articolul 38 din Proiectul PL-x nr. 254/2019 care ar fi permis politistilor sa intre in locuinta criminalului FARA SA MAI ASTEPTE MANDAT si FARA SA RESPECTE ORDINUL PROCURORULUI DE A NU INTRA INAINTE DE ORA 06:00 a facut obiectul sesizarii Presedintelui Klaus Iohannis!!!

Extras din sesizarea Presedintelui Klaus Iohannis!!!

Cristian Dide si ONG-urile

Dide si asociatiile pe care le conduce, sustinatorii din strada ai lui Iohannis i-au cerut acestuia sa conteste la CCR modificarile pe Legea 218/2002 care o salva pe Alexandra, fapt care s-a intamplat dupa cum am prezentat mai sus!

Captura de ecran la declaratiile lui DIDE!

COMUNICAT Asociația “Evoluție în Instituție”, alături de asociația “Alianța pentru Combaterea Abuzurilor”

Culmea ipocriziei este ca aceste asociatii au iesit sa protesteze, tocmai EI, tocmai impotriva Politiei Romane in conditiile in care din cauza lor si a demersurilor facute, Legea 218/2002 nu a fost pusa in aplicare!

USR si PNL sustinatorii lui Iohannis au depus sesizare la CCR!

Raluca TURCAN – PNL si Cristina PRUNA – USR in calitate de lideri de grup au formulat si transmis sesizarea de nenonstitutionalitate catre Camera Deputatilor! – poate fi citita AICI!

Un numar de 96 de Parlamentari de la USR si PNL au semnat sesizarea formulata de Raluca Turcan si Cristina Pruna!

Lista Parlamentarilor USR

Lista Parlamentarilor PNL

CONCLUZIE

Iohannis, PNL/USR, asa-zisii „influenceri” si ONG-urile din strada ce fac parte din miscarea #rezist au ales sa spuna UN MARE NU unui proiect care ar fi putut salva vieti pentru simplul fapt ca acesta a fost propus de PSD! Acesta este rezultatul politicii duse de ei care se rezulta numai la a bloca orice propunere a adversarilor indiferent daca este buna sau nu!

Share:

Leave a reply