"Revolutia de Carton" #rezist a esuat a esuat lamentabil! - manicea.eu
Opinii

„Revolutia de Carton” #rezist a esuat a esuat lamentabil!

„Revolutia de Carton” #rezist a esuat. #rezistentii au arătat fix ceea ce nu voiau cu acest miting. Că nu se mai pot organiza. Că sunt certuri și fisuri între ei. Au primit de la autorități fix ceea ce nu-și doreau. Bunăvoință, înțelegere, implicare în buna organizare a mitingului.

Recorder, Vice, Rise Project, Casa Jurnalistului, Epoch Times și restul companiei plâng și acum că nu au avut evenimente cu gaze, bătăi… le-ar fi ieșit niște filmulețe grozave dar nu a fost să fie. Și asta, datorită Jandarmilor care au făcut filtre și nu le-au mai permis să intre în Piață cu obiecte de aruncat, arme albe etc.

În schimb la „Marea Revolutie” #rezist am văzut în presă următoarele lucruri:

  • cearta lui Dide veșnicul organizator de mitinguri neautorizate cu Tommy Tomescu cel care a obținut autorizație pentru protest certându-se pe Piață 
  • cearta lui Dide cu Bot tot pe aceiași speță 
  • pe Dide legat de mașina primăriei 
  • protestatari acuzându-l pe Bot că e agititator 
  • pe Bot îmbrâncind o protestară 
  • protestatari gonind din Piață partidul Alianța Dreaptă (fostul M10 al lui Macovei) 
  • pe Marian Ceaușescu gonind Diaspora de la mitingul diasporei

„Revolutia de Carton” a #rezist a esuat pentru si pentru faptul ca nu a fost despre România, despre drepturi, legi așa cum afirmau înainte ci despre cine să fie mai în față, despre afirmare. S-au întrecut în acțiuni penibile care mai de care pentru a câștiga titlul de lider al pieței.

În realitate, Bot, Dide & Co. până mai ieri o voce la unison s-au certat pe „cine urlă mai tare” în disparata spaimă că vor deveni irelevanti iar donațiile de pe Patreon se vor subția.

Atât a rămas după #MareaRevolutieDeCarton

Concluzie: sunt mai puțini, mai disperați și mai fisurați ca niciodată. Aceleași lozinci goale, fără substanță, fără argumente. Sunt o prezență inutilă, frustrată că nu mai are puterea sau nu mai este lăsată să profite de diverse evenimente și tragedii pentru a face scandal în scop politic.

Share:

Leave a reply