Marile tari in recesiune, Romania pe crestere economica - manicea.eu
AnalizeStiri

Marile tari in recesiune, Romania pe crestere economica

Marile tari in recesiune, Romania pe crestere economica!!!

Marile puteri economice ale lumii se afla in prag de recesiune, dovada fiind cresterea economica aproape nesemnificativa sau chiar pe minus.

Romania? 4,4% crestere economica in Trimestrul II respectiv 5% in Trimestrul I! (conform datelor EUROSTAT)

Economia Germaniei a scăzut cu 0,1% în al doilea trimestru al anului, după o creștere sensibilă, de doar 0,4% în primul trimestru.

Marea Britanie a înregistrat o creștere economică de doar 0,2% în trimestrul al doilea, după o creștere de 0,5% la începutul anului.

Italia a intrat in recesiune inca de anul trecut. Crestere economica 0 in 2019.

Economia Mexicului a crescut cu doar 0,1% în T2.

Brazilia, cea mai mare economie din America de Sud, a înregistrat o scădere de 0,2% în primul trimestru. Previziunile pentru T2 arata ca vor fi pe minus.

Autoritățile din Singapore au raportat o scădere de 3,3% în cel de-al doilea trimestru al anului.

Un institut economic din Rusia a avertizat că țara ar putea intra în recesiune. Rusia a înregistrat o creștere de doar 0,7% în prima jumătate a anului.

De retinut! Marile tari in recesiune Romania pe crestere economica. Asta ca sa intelegem mesajele externe in care Romania este condamnata si criticata!

Articolele publicate pe blog-ul manicea.eu pot fi preluate in limita a 100 de cuvinte, precizarea sursei si link catre articolul din care au fost extrase informatiile
Share:

Leave a reply